🚀 Verzending en retouren

Hopelijk kunt u hieronder vinden wat u nodig heeft.

Zo niet, kijk dan bij onze Hulp or Kom in contact.

Gratis verzending in de Benelux

Levering de volgende dag beschikbaar

Indien besteld voor 16.00 uur op werkdagen.

100% geld-terug garantie

Overal in de Benelux geleverd

Als dierenliefhebbers weten wij hoe belangrijk het is om jouw huisdieren de best mogelijke zorg te geven. Daarom hebben we ons toegelegd op het leveren van kwaliteitsproducten voor jouw huisdieren, zonder gedoe. Wij begrijpen dat je jouw bestelling snel wilt ontvangen, en daarom bieden we snelle en betrouwbare verzendopties.

Bestel vandaag nog en ontvang gratis standaard verzending binnen 3-5 werkdagen, zodat je snel kunt genieten van onze kwaliteitsproducten. Wil je jouw bestelling nog sneller in huis hebben? Kies dan voor onze speciale leveringsoptie voor slechts €7,99 en ontvang je bestelling de volgende dag al in huis.

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over het retourneren van producten. We bieden namelijk een klantvriendelijk retourbeleid met een 100% geld-terug-garantie voor onze 1 kg verpakking kattenvoer als jouw kat het niet lekker vindt. Ons retourproces is eenvoudig en snel zodat je binnen no-time een terugbetaling ontvangt.

Als je vragen of opmerkingen hebt over onze producten, verzendopties of retourbeleid, staan we altijd voor je klaar. We zijn trots op onze uitstekende klantenservice en ons engagement om alleen de beste kwaliteitsproducten te leveren voor jouw huisdieren.

Waar wacht je nog op? Bestel nu en ervaar het zelf! Bij ons ben je verzekerd van snelle verzending, klantvriendelijke retourmogelijkheden en kwaliteitsproducten voor jouw huisdieren. Laat ons jouw go-to leverancier zijn voor alle benodigdheden voor jouw harige vrienden.

EEN OPMERKING VOOR U, HUISDIER OUDER: Uw bestellingen van meer dan 20 kg kunnen gemakkelijk GRATIS op uw adres worden bezorgd.

Shipping costs

Standard delivery 3-5 working days

FREESpecial delivery Next day tracked$7.99Repeat delivery5% OFF + FREEdelivery (with standard delivery)

Dispatch & delivery timings

Refunds & returns

Backorders