Return Policy

Items gekocht bij Foursent kunnen in de meeste gevallen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Gedurende deze periode, kun je de producten proberen en beoordelen zoals je ook zou doen in een fysieke winkel. Wanneer je een product wilt retourneren moet deze wel in dezelfde staat zijn als bij ontvangst, zonder enige beschadigingen. Je mag producten uit de verpakking halen, tenzij de verpakking verzegeld is.

Wanneer je er voor kiest producten te retourneren, vragen we je dit vooraf te melden door het retourformulier op onze website in te vullen. Je kunt ons ook op de hoogte stellen door hieronder het herroepingsformulier in te vullen of een email te sturen naar: support@foursent.com. Houd er rekening mee dat je producten terug moet sturen binnen 14 dagen nadat je ons geïnformeerd hebt.

Verwerking van jouw retour

Nadat wij je retourverzending hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de beoordeling van de geretourneerde artikelen en de verwerking van jouw terugbetaling. Het geld wordt gerestitueerd volgens de originele betaalmethode die je tijdens de aankoop hebt gebruikt, tenzij anders gewenst. Het bedrag wordt binnen 7 dagen teruggestort. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor onze rekening.

De volgende type artikelen kunnen niet worden geretourneerd:

Bederfelijke goederen of producten met een beperkte houdbaarheid zoals: diepvriesvoeding Producten die om hygiënische redenen niet kunnen worden geretourneerd nadat ze zijn geopend zoals: diepvriesvoeding
Producten die verzegeld worden geleverd en die niet kunnen worden geretourneerd met een aangebroken zegel.

Herroepingsformulier

SHOPPEN

NIEUWSBRIEF

Blijf steeds op de hoogte!

VOLG ONS

Volg de laatste promoties en nieuwtjes op onze sociale media.