FAQ

Hier vindt u de meest gestelde vragen door onze klanten. Ze zijn opgedeeld in algemene vragen, bestelinformatie, betaalopties, levering, mijn account en retourneren.

Moest u hier geen antwoord vinden op uw vraag, kan u ons altijd contacteren via de contact pagina.

ALGEMENE VRAGEN

Check hier al onze algemene voorwaarden.

Natuurlijk gaan wij uiterst voorzichtig om met jouw gegevens. Lees hierover meer in onze privacyverklaring.

Ja wij leveren ook aan huis via pakketservice in heel de Benelux. Aangezien wij gevestigd zijn, leveren wij in Antwerpen met de fiets.

Wij doen ons uiterste best om al onze producten op voorraad te hebben. Mocht dit toch niet het geval zijn, stuur ons een bericht en wij houden u op de hoogte. U krijgt dan zo snel mogelijk van ons te horen wanneer het producten of producten binnen zijn.

Neem even contact op met onze klantenservice. We helpen u graag. We willen namelijk dat onze viervoeters gelukkig worden van onze kwaliteitsvoeding.

Uw accountgegevens vindt u in mijn account. Log hier in.

BESTELINFORMATIE

U mag ons altijd bellen of een mail sturen. Kijk hier voor onze contactgegevens. U kunt ons bericht via onze chat of onze social media kanalen.

Via onze webshop. Telefonisch handelen wij geen bestellingen af.

De verzendkosten verschillen per gewicht, grootte en verzendingszone. Registreer u bij ons, selecteer de producten die u wenst en u weet direct welke verzendkosten u betaalt.

Dat is spijtig om te horen. Neem contact met ons op zodat wij uw ontevredenheid zo snel mogelijk kunnen wegnemen.

Wij doen er alles aan om uw bestelling op tijd bij uw af te leveren. Zo houden we je op de hoogte:

1. Twee dagen voor levering, krijg je een e-mail met het tijdsblok waarin onze chauffeur komt. Dit is altijd een tijdblok van maar twee uur.

2. Wanneer uw product(en) wordt bezorgd, is je product ook live te volgen met een track & trace code. Zo weet je precies waar en wanneer we ergens zijn. Handig toch?

BETAALOPTIES

De prijzen zijn exlusief BTW in onze webwinkel. Onze onderneming heeft namelijk een btw-vrijstelling. Dit ziet u ook terug op uw factuur.

Dit is momenteel niet mogelijk via de webwinkel, maar zal in de toekomst mogelijk zijn. Stuur ons gerust een bericht en wij zullen een regeling met u treffen.

Je kunt in onze shop gemakkelijk betalen met Bancontact, iDeal, PayPal. Ook vindt u andere betaalmethodes terug. Wilt u op rekening bestellen? Dan heb je eerst goedkeuring nodig. Neem daarvoor contact met ons op. Het kan daarom iets meer tijd kosten. Natuurlijk proberen we je aanvraag zo snel mogelijk te verwerken.

Op je factuur zie je op welke datum onze bezorger bij je voor de deur staat. Een aantal dagen voor levering ontvang je van ons ook een mail in welk tijdsblok hij komt. En op de dag zelf stuurt hij je zelfs een berichtje als hij er over 15 minuten is.

LEVERING

Helaas is het niet mogelijk om aan uw bestaande bestelling producten toe te voegen. Een nieuwe bestelling doen kan natuurlijk altijd.

U kunt uw bestelling nog twee dagen voor levertijd wijzigen. Dit doe u eenvoudig in uw account. Let wel op dat in al betaalde orders geen veranderingen ,meer kunnen worden aangebracht en voor nieuwe orders administratiekosten in rekening gebracht kunnen worden.

Wanneer de postdiensten dit toelaten doen wij dit. Verder wordt in Antwerpen geleverd op feestdagen. Uw viervoeter heeft net als u toch iets te vieren? Zelfs op Dierendag worden de lekkerste maaltijden bezorgd.

Nee. Wij bezorgen alleen van maandag tot vrijdag. Houd hier dus rekening mee in uw bestelling.

Uw bestelling wordt via pakketservice aan u bezorgd. In Antwerpen leveren wij met onze Foursent Bike.

Binnen een week heeft u uw producten in huis. Daar kunt u op vertrouwen. De verwachte leverdatum staat direct na je bestelling op je factuur.

MIJN ACCOUNT

Dat kan, maar wel alleen na goedkeuring. Neem daarvoor contact met ons op.

In de nieuwsbrief zit onderaan een button ‘afmelden voor nieuwsbrief’. Eén klik en je ontvangt de nieuwsbrief niet meer.

Uw adresgegevens wijzigen doet u in uw account.

Nee. Om een bestelling te kunnen plaatsen heb je een account nodig. Ga daarvoor naar de inlogpagina.

Leuk dat je klant wilt worden! Rechts bovenaan de website kunt u zich registreren en vult u uw gegevens in. Eenmaal ingelogd op uw account, ziet u uw eigen overzicht.

RETOURNEREN

Ja, mits het niet gebruikt is. En voor diepvriesproducten geldt dit helaas niet.

Wij verwerken een retour binnen twee dagen.

Als wij een fout hebben gemaakt of u bent niet tevreden met uw bestelling, dan krijg u gewoon uw geld terug of je kunt je product ruilen. Let op, dit is niet het geval bij bevroren producten.

Klik op retourneren en vult het formulier in zodat het product terug gestuurd kan worden