Dog Walker

Kan uw trouwste vriend wel wat extra aandacht gebruiken? Met de service Foursent Dog Walker in regio Antwerpen zorgt Foursent ervoor dat uw viervoeter meer beweging krijgt! Op deze manier ontnemen wij u de inspanning om uw hond uit te laten. Met een uur wandelen komt uw hond goed tot rust.

U kunt eenmalig of meerdere keren deze service aanvragen.

Uiteraard zorgt u er zelf voor dat uw hond in orde is met de in BelgieĢˆ verplichte vaccinaties, ontwormd en gechipt is.

Solo

Bij deze service doen we een wandeling met uw hond op het door u geboekte uur.

Group

Deze service houdt in dat uw hond meeloopt in een groepswandeling.

Premiumships

Onze lidmaatschapsplannen voor Foursent Dog Walker zijn gemaakt met u en de behoeften van uw trouwste viervoeter in gedachten!

PLANNER

Voordat wij met uw hond(en) een goede wandeling maken, doen we eerst een Foursent Dog Walker Intake met u en uw hond(en). Op deze manier kunnen wij jullie alvast goed leren kennen. Wij vinden het enorm belangrijk dat er een wederzijds vertrouwen is.

Boek hieronder alvast uw eerste gesprek in!

Na het intakegesprek boekt u een nieuwe afspraak of afspraken in en vragen wij 14 euro per uur voor een wandeling met uw hond. Betalen doet u online via de website.

Indien u niet thuis bent wanneer uw hond wordt opgehaald, kan er een sleutelcontract opgemaakt worden, indien u dit wenst.

SHOPPEN

NIEUWSBRIEF

Blijf steeds op de hoogte!

VOLG ONS

Volg de laatste promoties en nieuwtjes op onze sociale media.