Our Story

De liefde die wij voor onze dieren hebben is onvoorwaardelijk! Tenslotte krijgen wij deze liefde ook van hen. Wanneer onze hond of kat gelukkig is, zijn wij dat ook, nietwaar? Geef daarom de hoogste kwaliteit zodat zij zo vrolijk mogelijk zijn!

Pexels Christian Domingues
Onze missie en filosofie

Een gezonder en gelukkiger leven voor onze viervoeter

SENT FOUR U SENT FOUR U SENT FOUR U

Founder & OWNER

Bote Smid

Holistische voeding is al jaren een passie voor hem en heeft zich ook uitgemond in de meest optimale voeding voor honden en katten. Gezondheid staat centraal bij iedere stap die hij maakt. 

Ontmoet onze medewerkers

HET Team

Waar zouden we wij zijn zonder ons team? Mede door de vele jaren passie hebben wij ons team samen kunnen brengen waarbij nog meer inspiratie hebben gekregen om onze missie beter tot uiting te laten brengen. Indien u ook graag wenst deel te nemen aan ons team contacteer ons gerust.

FOURSENT SHOP REP
Sezen

Een goed overzicht behouden in wat een uniek bedrijf als Foursent verkoopt vraagt passie en natuurlijk veel aandacht. Sezen houdt zich veel bezig met wat verbetert zou kunnen worden in het magazijn.

Foursent DOG WALKER
IRIS

Het vertrouwen hebben je hond alleen achter te laten is een fijn gegeven. Iris laat al jaren honden uit en neemt dan ook  graag haar hond mee. Leuke wandeling en aangename uitjes met jou hond. 

FOURSENT ANIMAL REP
HANNAH

Een winkel als Foursent kan natuurlijk niet ontbreken met onze liefste furry vriendin Hannah. Hannah gaat al wat jaartjes mee en ligt aan het fundament om een zaak als Foursent op te starten.